Penisový park Haesindang je pri Love land parku ďalšou atrakciou
Bulvárna erotika

Čuráky všade, kam oko dohliadne – nie, nepíšeme o slovenskom parlamente

S objavovaním erotického umenia akoby sa v redakcii vrece roztrhlo. Iba pred týždňom sme priniesli článok o Love land parku, v ktorom spomíname penisový park Haesindang takisto v Južnej Kórei. A práve o tom je dnešný blog. Čuráky všade na dohľad z nadpisu sme teda mysleli doslova. Skutočne sa nezačíname venovať politike ani ničomu podobne perverznému.

Penisový park Haesindang vznikol na báze legendy

Tá rozpráva asexuálny príbeh mladého rybára a jeho ešte mladšej nastávajúcej. Rybár raz nechal svoju snúbenicu na skale v mori, zatiaľ čo sám sa vydal ďalej od brehu na lov. Strhla sa však prudká búrka, ktorá jednak zmietla čakajúcu mladicu do hlbokej, divokej vody a jednak zabránila mladému mužovi v jej záchrane. Akoby tejto tragédie nestačilo, z lokálnych vôd sa záhadne vytratili ryby. Miestni si medzi sebou začali šepkať, že

dôvodom je práve tragický skon budúcej nevesty.

S domnelou kliatbou sa však nedalo veľa robiť. Po istom čase sa raz smutný mladý rybár vymočil do vody predtým, než sa vybral rybárčiť ďaleko od lokálnych vôd. Napodiv, podarilo sa mu vytiahnuť rybu hneď pri brehu. Naozaj zaujímavo zmýšľajúcim kórejským dedinčanom napadlo, že možno mŕtvu pannu natoľko potešil pohľad na penis, ktorý zrejme nemala šancu za života zhliadnuť, že zátoku odkliala.

A vznikol penisový park Haesindang,

pretože ľudia sa hrnuli do stavby drevených, vyrezávaných falusov obrovských rozmerov. Rozostavovali ich na pobreží a priľahlých skalách. Usporadúvali niečo ako náboženské obrady – zrejme skôr na počesť zosnulej snúbenice než na chválu penisu ako takého. Aspoň navonok. Časom sa ryby do miestnych vôd vrátili úplne, prírodná rovnováha bola vďaka obrovským údom obnovená.

Dnes sa budova, v ktorej sa dvakrát ročne konajú symbolické obrady a ceremónie, nazýva Haesindang. Miesto smrti nedožitej nevesty dostalo názov Auebawi Rock.

V súčasnosti je penisový park Haesindang

navštevovaný najmä ľuďmi stredného veku a to prevažne Kórejcami. Cudzinci uprednostňujú skôr už zmienený Love land park. V každom prípade obsahuje penisový park Haesindang cca 50 sôch falického typu všetkých možných štýlov, veľkostí, prevedení a foriem výzdoby. Zátoka pod parkom sa pýši dokonca falickým majákom v červenej farbe. V časti parku smerujúcej k moru je niečo ako kaplnka zasvätená duchu panenského dievčaťa a tiež bronzová socha opisujúca legendu. Neďaleko vrcholu útesu je v oblúku čínsky zverokruh so sochami. Každé zviera zverokruhu je vytesané do penisu v životnej veľkosti toho ktorého zvieraťa. Niektoré sochy majú formu lavičiek na sedenie pre kochajúcich sa návštevníkov. A v parku sa okrem všetkého vymenovaného nachádza aj najväčšie kórejské akvárium a arborétum.

Médiá ma titulovali "guruom erotického priemyslu na Slovensku". Po dvadsiatich rokoch pôsobenia v oblasti zábavy skutočne viem o tejto brandži prvé aj posledné. Som označovaný tiež za "priekopníka" a "odborníka" na sexbiznis a všetko súvisiace. Po mojom stíhaní za kupliarstvo pôsobím už výhradne iba v legálnych odvetviach tejto sféry. Okrem toho sa sám považujem okrem profesionálneho spoločníka (nie gigola) ešte za blogera, copywritera a tak trocha aj spisovateľa. Na tomto webe sa však určite nedozvieš nič o mojom zmýšľaní a o tom, akým človekom v skutočnosti som - na to musíš navštíviť stránku AndyMoravek.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *